Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Γιώργου Καμπουρίδη – Ταραγμένη η σύζυγός του στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα”

Πολλοί διάσημοι έχει χρειαστεί να βγάλουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια και τα ακίνητά τους για να μπορέσουν να απαλλαχθούν από τα χρέη τους και σε αυτή τη θέση φοβάται πως θα βρεθεί και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Ο ίδιος χρωστάει περίπου 28.000 ευρώ και φαίνεται πως έχει κινηθεί να ξεκινήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού στις 8/2. Για τον λόγο αυτό, ο καλλιτέχνης και η γυναίκα του, Ασπασία, μίλησαν στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με την Ζήνα και εξήγησαν όλη την κατάσταση, ευχόμενοι να μπορέσει να βρεθεί άμεσα μία λύση.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Γιώργου Καμπουρίδη

«Είναι προίκα μου. Βγαίνουμε στους δρόμους. Πήραμε δάνειο επισκευαστικό. Η πολυκατοικία είναι παλιά. Κάναμε έξωση στους ενοικιαστές και πριν φύγουν το έσπασαν όλα. Η αξία του δανείου ήταν 25.000. Το πληρώναμε μέχρι που ήρθε η κρίση, τα μαγαζιά τελείωσαν και σιγά σιγά μας πήρε η κάτω βόλτα. Η σύνταξή του 693 ευρώ τον μήνα. Ο μόνος που βοήθησε και βοηθάει είναι ο κ. Θεοφίλου που έχει τον Μαγεμένο Αυλό. Έχω να κοιμηθώ πάρα πολλά βράδια, το μόνο που σκέφτομαι και εύχομαι είναι να μην γίνει αυτό που φοβάμαι», είπε η σύζυγός του και ο ίδιος πρόσθεσε: «Ελπίζω να βοηθήσει ο κόσμος».

Γνωστός σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής. Γεννήθηκε στη Χρυσούπολη Καβάλας το 1939 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στους δίσκους του: «Έρχομαι και σ’ ανταμώνω» (1984, με τραγούδια του Χρ. Νικολόπουλου), «Τα λάθη του χθες» (1988), «Τα μεγαλύτερα του Σούκα» (1990, συμμετοχή», «Και οι δύο» (1990), «Λόγια της νύχτας» (1992), «Απόψεις και διλήμματα» (1993), «Μια βραδιά για τον Μπαρμπα-Γιάννη» (1995, «live»).

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts