Σοκ στο Survivor – Κινδύνευσε με πνιγμό ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Πάγωσαν οι πάντες στο Survivor All Star!

Στην πλεόν δυναμική αναμέτρηση έμελλε να ριχθούν στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης, οι Διάσημοι και οι Μαχητές όταν συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στον στίβο μάχης. Και αυτό μιας και οι δυο ομάδες θα έπρεπε να πιαστούν στα… χέρια προκειμένου να μείνουν όρθιοι όταν θα έριχναν τον αντίπαλο στο νερό.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, λοιπόν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από την μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Κόρομι από την κόκκινη ομάδα. Αμέσως μετά την μάχη, όμως, ο μισθοφόρος των Μαχητών δεν μπόρεσε να επιπλεύσει πάνω στο νερό με αποτέλεσμα να σπεύσουν απεθείας με βουτιά τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και οι Μάριος Πρίαμος, Στέλιος Χανταμπάκης και Νίκος Μπάρτζης στο πλευρό του για να τον πιάσουν και να μην κινδυνεύσει με πνιγμό.

Αμέσως οι συμπαίκτες του έβγαλαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο από την πισίνα ενώ έτρεξε στο σημείο και η γιατρός του Survivor All Star προκειμένου να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες από την απέναντι πλευρά, όπως ήταν λογικό, πάγωσαν εμπρός της εικόνας αυτής. «Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας» ομολόγησε ο παίκτης της μπλε ομάδας στη γιατρό για να ξεσπάσει, αμέσως μετά, σε λυγμούς στο έδαφος.

«Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο» τόνισε, με τη σειρά του, ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »