Σοφία Καρβέλα: Για πρώτη φορά στο φως φωτό από τον γάμο της με τον Πανουργιά

Με ένα πρωταπριλιάτικό αστείο θέλησε να υποδεχτεί το νέο μήνα η Σοφία Καρβέλα το οποίο μοιράστηκε και με του διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον Θανάση Πανουργιά, στις οποίες τους βλέπουμε να είναι ντυμένοι, νύφη και γαμπρός, με πολλούς να πιστεύουν ότι το ζευγάρι επανασυνδέθηκε.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει αφού αυτές οι φωτογραφίες είναι από τον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου του 2014 στη Νέα Υόρκη, δίπλα σε ελάχιστους φίλους.

Σήμερα τo πρώην ζευγάρι θα γιόρταζε την 8η επέτειό του, πριν από λίγους μήνες όμως, η Σοφία Καρβέλα ανακοίνωσε πως με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι, παρόλα αυτά, οι αναρτήσει της σχεδιάστρια μόδας, αποδεικνύουν την άψογη σχέση που διατηρούν παρά τον χωρισμό.

Δείτε παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts