Σοφία Πατραμάνη: Είναι η σύζυγος πασίγνωστου δημοσιογράφου

Μπορεί ο Πέτρος Καρσιώτης να είναι ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους στο αστυνομικό ρεπορτάζ και καθημερινά να παρακολουθούμε τα ρεπορτάζ του στον Alpha, ωστόσο έχει διατηρήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για πρώτη φορά ο Πέτρος Καρσιώτης μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Το πρωί της Τετάρτης (9-11) ο Πέτρος Καρσιώτης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα τόσο για την επικαιρότητα όσο και για την σύζυγό του, την οποία καθημερινά βλέπεις στο δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ποια είναι η πασίγνωστη δημοσιογράφος με την οποία ο Πέτρος Καρσιώτης εδώ και χρόνια μοιράζεται τη ζωή του;

Είναι η Σοφία Πατραμάνη.

«Η σύζυγός μου είναι η Σοφία Πατραμάνη, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ. Είναι πίσω από όλα τα βήματα που έχω κάνει. Έχω έναν γιο 29 ετών και είναι δικηγόρος. Είναι διαφορετικός και καλύτερος από μένα», είπε. Την ίδια ώρα ο Πέτρος Καρσιώτης αποκάλυψε για πρώτη φορά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

«Οτιδήποτε παρατηρεί ο κόσμος πάνω του αμέσως να βρίσκεται στη καρέκλα του γιατρού, αυτό έκανα κι εγώ. Ήταν κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Ακολουθούνται θεραπείες. Φοβήθηκα και ακόμη φοβάμαι. Αλλά χάρη στο περιβάλλον μου, της οικογένειας και της δουλειάς το ξεπέρασα. Το περιβάλλον της δουλειά ήταν φάρμακο ψυχής. Νομίζω ότι έχει ξεπεραστεί και ο εφιάλτης γίνεται παρελθόν».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts