Σοϊλέδης-Αντωνά: Αναβάλλεται ο γάμος τους για το 2023 και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος!

Μπορεί η Μαρία Αντωνά να ετοίμαζε τον γάμο της από πέρυσι τον Ιούλιο που ολοκληρωνόταν το Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη όμως αυτός δεν πρόκειται να γίνει άμεσα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Secret η ομορφότερη μέρα της ζωής του ζευγαριού θα αναβληθεί για λίγο ακόμα και συγκεκριμένα για το 2023.

Και ο λόγος είναι πολύ προσωπικός. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και πιο συγκεκριμένα, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους το ζευγάρι δεν θα καταφέρει να παντρευτεί φέτος.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης ετοιμάζονταν να παντρευτούν με παπά και με κουμπάρο μέχρι το τέλος του 2022 όμως θα γίνει τελικά το 2023 καθώς θέλουν να έχουν χρόνο μπροστά τους και «να είναι όλα καλά στην οικογένειά τους» όπως λένε χαρακτηριστικά. 

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους, αν και η μέλλουσα νύφη έχει επιλέξει εδώ και καιρό το νυφικό της. Μάλιστα η Μαρία Αντωνά έχει ήδη ποζάρει δύο φορές με το ίδιο νυφικό, χωρίς όμως να έχει αποκαλύψει ακόμα αν πρόκειται για αυτό στο οποίο έχει καταλήξει.

Πάντως, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι αχώριστοι, έχουν κοινούς στόχους για το μέλλον και δεν κρύβουν ότι θέλουν διακαώς να μοιραστούν τη ζωή τους μαζί. Είναι μαζί αρκετά χρόνια και δεν μπορούν να διανοηθούν ο ένας τη ζωή του χωρίς τον άλλον. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts