Σπίτι με το MEGA: Grand Finale για το 2020 με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται στο Grand Finale για το 2020 του «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» , το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 21:00.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμηνεύει με τη σπάνια φωνή του 30 χρόνια επιτυχίες με ψυχή και πάθος σε μία βραδιά γεμάτη μελωδίες και τραγούδια αξεπέραστα στο χρόνο. Από το «Ανήκω σε μένα», «Παιδί της νύχτας» μέχρι και το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» αλλά και το «Τόσα βράδια» ο μοναδικός ερμηνευτής μας χαρίζει μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.
Στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», θα παρακολουθήσουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη σε ρόλο αφηγητή, σε ένα οδοιπορικό ιδιαίτερης αισθητικής στην πόλη του, τον Πειραιά.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδέχεται τον Μιχάλη Stavento και μαζί εξηγούν τι σημαίνει «αγαπώ» και τιμά τον τόπο καταγωγής του-την Κρήτη- τραγουδώντας αλλά και χορεύοντας την «Κρητική Λαλιά». Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», υποκλίνεται και υμνεί τη μεγαλοπρέπεια του μπουζουκιού με το δικό του μοναδικό τρόπο και τη συνοδεία δεκάδων μπουζουκιών.
Μία κατάθεση ψυχής στο Grand Finale για το 2020 του «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον μαγικό Γιώργο Μαζωνάκη να μας συναρπάζει και να επιβεβαιώνει τη φράση του, «Όσα χρόνια περπατάω, άλλα τόσα τραγουδάω».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts