Σταμάτης Κόκοτας για Πάολα: Δεν συνεργάζομαι με κυρίες, δεν ξέρω ποια είναι

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη στενή του φιλία με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

«Δεν έχω παρακολουθήσει την παράσταση του Φασουλή. Εάν συζητούσα με τον σκηνοθέτη και ταίριαζαν οι γνώμες μας, ναι, θα ήθελα να τραγουδήσω στη σκηνή για τον Ωνάση. Θυμάμαι πάρα πολλά από εκείνον, τώρα, εκείνοι τι έχουν να θυμούνται δεν ξέρω. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο είκοσι χρόνια μαζί, δεν θα θυμάσαι; Με τον Αρίστο έχουμε περάσει καλές μέρες, αλλά και κακές» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Κόκοτας τόνισε πως η νέα γενιά δημιουργών δεν μπορεί να γράψει λαϊκά τραγούδια, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με την Πάολα καθώς «δεν συνεργάζομαι με κυρίες. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μου, τώρα θα συνεργαστώ; Εύχομαι τα καλύτερα για την κυρία, δεσποινίδα, δεν ξέρω τι είναι…».

zappit

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts