Σταμάτης Κόκοτας: Όλη η αλήθεια για την υγεία του και η γυναίκα στο πλευρό του μέχρι το τέλος!

Σήμερα (1/10) ο Σταμάτης Κόκοτας ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων για να τραγουδάει εκεί όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Γιατί όμως αρχικά οι οικείοι του Σταμάτη Κόκοτα όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας του επικαλέστηκαν μία απλή αδιαθεσία και τελικά σήμερα ο κορυφαίος τραγουδιστής κατέληξε;

Σύμφωνα με τα όσα είδαν μετά τον θάνατό του, τις τελευταίες ώρες, τα φώτα της δημοσιότητας, ο σπουδαίος τραγουδιστής έδωσε μεγάλη και άνιση μάχη το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο και όσοι λίγοι γνώριζαν την πραγματική κατάσταση της υγείας του σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειάς του να μην διαρρεύσει η αλήθεια για της νοσηλεία του στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η σύζυγος του, Εύα, στάθηκε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του πνοή. Οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 16 χρονών και από τότε δεν χώρισαν ποτέ παρά μόνο όταν ο θάνατος τούς χώρισε!

Είχαν μαζί σχεδόν 40 χρόνια κοινής πορείας και δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνη έδινε το παρών στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν ο 85χρονος Σταμάτης Κόκοτας.

Μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Μαριάννα που οι φίλοι της φωνάζουν Ριάνα ενώ ο Σταμάτης Κόκοτας έχει άλλα δύο παιδιά, τον δημοφιλή τραγουδιστή γιο του Δημήτρη και την Έλλη, από τον πρώτο του γάμο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts