Στα δικαστήρια ξανά Μαυρίδης – Παπαρίζου! Αποκάλυψε μυστικό της τραγουδίστριας που δεν ήθελε να μάθει κανείς!

Στο εδώλιο του Ι’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείο της Αθήνας κάθισε χθες ο γνωστός μάνατζερ και πρώην σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης, μετά την μήνυση που είχε καταθέσει η τραγουδίστρια σε βάρος του τον περασμένο Ιούλιο στο Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Η δημοφιλής “number one” της Γιουροβίζιον του 2005 είχε κινηθεί νομικά σε βάρος του, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, καθώς σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό είχε υποστηρίξει ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον αλκοολισμό η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, ο Τόνυ Μαυρίδης ανέφερε πως το 2008 η Έλενα Παπαρίζου “αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουιδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό!”, ενώ είχε προσθέσει πως… απορεί που έμεινε τόσα χρόνια μαζί της.

Ο Τόνυ Μαυρίδης προσήλθε νωρίς χθες το πρωί στο δικαστήριο, αλλά ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης λόγω κωλύματος του συνηγόρου του, που δεν μπόρεσε να παραστεί.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε επίσης:

Απρόσεκτη η Τζένη Μπαλατσινού. Μας «τύφλωσε» χωρίς… σουτιέν

Σωκράτης: Από το Power of love στο Survivor

Η Απίστευτη Ατάκα Της Τσιμτσιλή Για Τον Χωρισμό Βρεττού – Φυρού Και Η Αποκάλυψη!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts