Στην ασφάλεια η κοκκινομάλλα για την αρπαγή της Μαρκέλλας – «Να ερευνηθεί αν έχουν ξαναδώσει ναρκωτικά στο παιδί»

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής, γιατρός δημόσιας υγείας, αναφορικά με την υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, που είχε απαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα για δύο εικοσιτετράωρα, ενώ μετά την επιστροφή της διαπιστώθηκε ότι της είχε χορηγηθεί κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών.

«Ως ιατροδικαστές είπαμε ότι εφόσον βρέθηκε με αυτή την αστάθεια το παιδί, υπήρχε ισχυρή ένδειξη για προηγηθείσα χορήγηση ουσιών. Άριστα έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις και διαπιστώθηκαν ουσίες», σημείωσε ο κ. Τσαντίρης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χορηγηθεί κοκτέιλ ουσιών. Για να εξουδετερώσει την αντίσταση του θύματος, του χορήγησε μια κατασταλτική ουσία. Παράλληλα να του χορηγήσει και διέγερση θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της, ίσως εδώ ξεφεύγει. Για αυτό θα πρέπει να μελετηθεί η τοξικολογική εξέταση στο σύνολό της. Όχι μόνο ποιοτικό, τι ουσίες χορηγήθηκαν, αλλά και ποσοτικά. Εφόσον διαπιστώθηκαν ουσίες, το επόμενο βήμα είναι να διαπιστωθεί αν είναι όλως πρόσφατη η χρήση, σχετικά πρόσφατη ή υπάρχουν και ενδείξεις παλαιότερης χρήσης; Πρέπει να αναμένουμε το αποτέλεσμα που θα δείξει», πρόσθεσε ο κ. Τσαντίρης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts