Στην δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο του Τόνι Μαυρίδη που μιλάει για τον αλκοολισμό και την Έλενα Παπαρίζου!

O Τόνι Μαυρίδης την περασμένη εβδομάδα μίλησε στο περιοδικό YOU και αποκάλυψε για πρώτη άγνωστες πτυχές από την σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου και τον επεισοδιακό χωρισμό!  (Διαβάστε σχετικά εδώ) 

Ο ίδιος μάλιστα, δεν δίστασε να ομολογήσει πως η τραγουδίστρια πήγε στην Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το πρόβλημα που την ταλαιπωρούσε και δεν ήταν άλλο, από την εξάρτηση από το αλκοόλ. Στην συνέχεια, όλοι οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές στράφηκαν εναντίον λέγοντας πως δεν έπρεπε να το αποκαλύψει αυτό και αφού πέρασαν τόσα χρόνια που έχουν χωρίσει και έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, ήταν μεγάλο λάθος να πει τέτοια πράγματα για την Έλενα, που στην ουσία είναι προσωπικά δεδομένα και δεν αφορούν τον κόσμος… Ο ίδιος βλέποντας όλο αυτό το κράξιμο που έφαγε, η πιο εύκολη λύση ήταν να βγει και να πει πως το περιοδικό και συγκεκριμένα η Τζώρτζια Συρίχα, στην οποία έδωσε και την συνέντευξη, παραποίησε τα λόγια του και πως θα στείλει ασφαλιστικά μέτρα. (Συνεχίστε την ανάγνωση παρακάτω… )

Όμως, επειδή η Τζώρτζια Συρίχα δεν μασάει τα λόγια της, η απάντηση σε όλους εσάς αλλά και στον κ.Μαυρίδη έρχεται αποκλειστικά από το Youweekly.gr με το ηχογραφημένο ντοκουμέντο, την στιγμή που μιλάει για το αλκοόλ, την στιγμή που η Τζώρτζια τον ρωτάει αν θα μπει αυτό το κομμάτι στην συνέντευξη και λέει…»ναι». Αλλά τι να λέμε εμείς; Το ηχητικό απόσπασμα μιλάει από μόνο του! Απολαύστε το…

Ο ίδιος δήλωσε:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts