Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος η Σοφία Λεοντίτση: Ο «πόλεμος» που δέχτηκε και το δημόσιο μήνυμα

Στο Gala της Παρασκευής του My Style Rocks, η Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά του bullying. Όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν στο παιχνίδι, είχε δημιουργηθεί στο Instagram ένα προφίλ με το όνομα “Σούλα Glamourous”. Το άτομο που διαχειριζόταν τον εν λόγω λογαριασμό “έριχνε” καθημερινά τα βέλη του σε συγκεκριμένες παίκτριες, στις οποίες ήταν και η Σοφία. 

Αρνητικά σχόλια, κάποια υβριστικά σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια, ήταν κάποια από τα θέματα που είχε να αντιμετωπίσει. Έτσι, την Παρασκευή στο Gala έφτιαξε ένα φόρεμα από σακούλες σκουπιδιών και φόρεσε μια μάσκα με την εικόνα προφίλ που είχε η “Σούλα Glamourous”. Στο τέλος την έσκισε και είπε: “Τα σκουπίδια στα σκουπίδια”! Θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο διαδικτυακό bullying που δεχόταν από το συγκεκριμένο προφίλ.

Αν και όλοι νόμιζαν πως το θέμα θα τελείωνε μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, η Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε να ολοκληρώσει αλλιώς, αυτό που άρχισε. Έτσι, κατέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και κατάφερε να “κατεβάσει” το εν λόγω προφίλ από το Instagram. Αμέσως μετά, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω Facebook. 

Δείτε τι έγραψε: 

Διαβάστε επίσης:

Soula Glamorous: Έπεσε το προφίλ της στο Instagram. Η απάντηση της στη Σοφία Λεοντίτση μέσω Twitter!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts