«Στο νοσοκομείο έκαναν όργια όλων των ειδών» – Άφωνοι όλοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντάρα για το Survivor

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Τετάρτης 1/2 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και φυσικά μέσα σε όλα σχολίασαν τις παραβάσεις του Survivor All Star.

Να σημειώσουμε πως επικρατεί ο κακός χαμός μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το παιχνίδι μετά την παραβίαση του πιο σημαντικού κανόνα! Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης παρακολούθησε τις δύο κοπέλες και τις έπιασε στα πράσα με κινητό και… τσιγάρα! Αποτέλεσμα αυτού η παραγωγή να ψάξει το γεγονός αυτό και να το επιβεβαιώσει. Τα δύο κορίτσια είναι ήδη εκτός Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την απόφαση αυτή στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Πλέον οι Διάσημοι είναι με μείον δύο παίκτες, παρότι κέρδισαν και τις τρεις ασυλίες της εβδομάδας.

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Survivor

Ο δημοσιογράφος λοιπόν προχώρησε και σε μερικές αποκαλύψεις, σχετικά με τα παλιά Survivor στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

«Δεν τρως στο νοσοκομείο. Αυτά τέλειωσαν από τον περσινό κύκλο. Πέρσι στο νοσοκομείο ήμασταν υπό αυστηρή επιτήρηση επειδή στα προηγούμενα Survivor έκαναν όργια όλων των ειδών. Θέλω να προτείνω να επιτρέπονται όλες οι κλεψιές στο Survivor, να επιτρέπονται τα πάντα» δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Αποβάλλεται και άνδρας μετά την Δαλάκα και την Ασημίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν έχουν επιβεβαιωθεί στο 100% ακόμα ακόμα ένας παίκτης έχει αποβληθεί από το ριάλιτι και αναμένεται να το δούμε ακόμα και στο σημερινό επεισόδιο!

Ο λόγος είναι πως και εκείνος έχει καταπατήσει βασικό νόμο του Survivor, έγινε γνωστό και η παραγωγή έπραξε κάτι ανάλογο όπως στις περιπτώσεις της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ούτε το άτομο αυτό, αλλά…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts