Στράτος Τζώρτζογλου: Η επιστροφή στην τηλεόραση, η ζωή στη Νέα Υόρκη και τα σχέδια στην Ελλάδα!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Σοφίας Μαριόλα, όμως μέχρι τότε, κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.

Η ζωή στη Νέα Υόρκη που είχε «στρώσει» τα τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν ανήκει στο παρελθόν, αλλά ο ηθοποιός, διανύοντας την πιο δημιουργική περίοδό του, ετοιμάζει πράγματα και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. «Ετοιμάζω μια παράσταση που θα έρθει και στην Επίδαυρο το 2020, τις “Βάκχες”, και φέτος μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω σε αμερικανικό θέατρο τον Διόνυσο και πιθανόν να το κάνουμε και στην Ελλάδα», λέει, προσθέτοντας πως ετοιμάζει κι άλλες ελληνοαμερικανικές παραγωγές, ανάμεσά τους και την ταινία «The Rainbow experiment».

Ένα άλλο πρότζεκτ που, σύμφωνα με τη Realnews, μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική είναι και το workshop υποκριτικής, στο οποίο μεταδίδει τις γνώσεις που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στον χώρο. Τα σεμινάρια υποκριτικής που παραδίδει είχαν ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη και πλέον τα έχει φέρει και στην Ελλάδα κάνοντας μαθήματα κάθε Σαββατοκύριακο στον πολυχώρο «Παλαίστρα», στους Αμπελόκηπους.

 

gossip-tv.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts