Συνάντηση στα βόρεια προάστια για γνωστό επιχειρηματία

Ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Λακιώτης σε φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Όλγα Γουλανδρή στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος των βορείων προαστίων.

Η οικογενειακή εταιρεία του Αντώνη Λακιώτη ιδρύθηκε το 1978 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες του κλάδου της με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της Λ. Θηβών 209 στο Περιστέρι. Κατατάσσεται σε ιδιαίτερα υψηλή θέση ανάμεσα στις 400 μεγαλύτερες Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις.

Με πλούσια εισαγωγική–εξαγωγική δραστηριότητα και ταχύρυθμη εξάπλωση στην λιανική αλλά και χονδρική πώληση, η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί ως μια από τις πλέον επιτυχημένες στο χώρο, επιτυγχάνοντας από τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, κερδοφορία και συνεχή ανάπτυξη. Η διατήρηση ισχυρών συνεργασιών με κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, η εταιρεία επαυξάνει ακόμη περισσότερο το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Σήμερα η ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε. ανανεώνει για μια ακόμη φορά το πιστοποιητικό της ICAP για ένταξη στον θεσμό των STRONGEST COMPANIES IN GREECE, εγκαινιάζοντας στο κατάστημα της Καλαμάτας το νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο σε πολυώροφο κτίριο 1.500 m2 με κορυφαίο design και αισθητική. Η νέα συνεργασία με τον κορυφαίο οίκο TARKETT προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό τις πιο καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις παγκοσμίως σε laminate και ξύλινα δάπεδα–παρκέ. Το νέο showroom της εταιρείας ενσωματώνει κορυφαίο design και αισθητική και προσφέρει πληθώρα προϊόντων και λύσεων στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts