Συνάντηση φίλων στον Βόλο με αφορμή το coffee table book “Opera Tables”

Στο ταξίδι του στον όμορφο Βόλο για τη παρουσίαση του coffee table book “Opera Tables”, ο Γιώργος Ντάβλας συναντήθηκε με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Παπακώστα. Γνωστός για τα πολυτελή εξοχικά των επωνύμων, που φέρουν την υπογραφή του, αλλά και μοντέρνες κατασκευές στη πόλη του Βόλου, ο Γιώργος Παπακώστας επεκτείνει συνεχώς την εμβέλειά του ως επαγγελματίας.

Είτε πρόκειται για εκ θεμελίων δημιουργία, είτε ανακατασκευή, τα κτίσματα του πάντα ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική, τα μοναδικά υλικά και τις πρωτοπόρες ιδέες που υλοποιούνται πάνω τους. Από απλές μονοκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, μέχρι αναπαλαιωμένα σπίτια σε όλο το Πήλιο που ενσωματώνονται με το περιβάλλον τους, και βεβαίως τη πρώτη «πράσινη» πολυκατοικία στη πόλη του Βόλου.

Πίσω στη πρωτεύουσα, το γραφείο της κατασκευαστικής Παπακώστα στην Αθήνα έχει ήδη αρχίσει να χαρτογραφεί και να προετοιμάζει τις περιοχές όπου θα αναπτυχθούν τα επόμενα σχέδια της εταιρίας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts