Σχολή DJ Survival Concept Course – πρωτοπορία στο Djing και τη μουσική παραγωγή

Η σχολή DJ Survival Concept Course, η ιδιότυπη, πρωτοποριακή και η ταχύτερη αναπτυσσόμενη για τα ελληνικά δεδομένα σχολή DJing και μουσικής παραγωγής βρίσκεται στην τελευταία εβδομάδα εγγραφών και στην τελική ευθεία για την έναρξη των μαθημάτων όπου ξεκινάνε Δευτέρα 25 Σεπεμβρίου.

Σε ολοκαίνουργιο χώρο κοντά στο μετρό Ελληνικό, με νέα μαθήματα, επιπλέον τμήματα, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, επαγγελματικό στούντιο ηχογραφήσεων, και ο σχεδιασμός του χώρου που έχει ολοκληρωθεί αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες των μαθητών και της σχολής, είναι μόνο λίγα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν τη σχολή DJ Survival Concept Course από οποιαδήποτε άλλη εμπειρία εκμάθησης για νέους αλλά και έμπειρους DJs και μουσικούς παραγωγούς.

Μαζί με τους εισηγητές που έχουν δεκάδες χρόνια εμπειρία στο χώρο να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο, το DJ Survival είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες στην Ευρώπη με εγκαστάσεις που είναι απόλυτα στοχευμένη στις ανάγκες των νέων αλλά και έμπειρων DJ & Μουσικών Παραγωγών.

Μια από τις συνεργασίες που ολοκληρώνει ένα μεγάλο μουσικό φάσμα στη σχολή, είναι με τον Αντώνη Δημητριάδη και το Mainstream Sessions της 3ης σεζόν. Με την έντονη παρουσία του στο χώρο του Clubbing (Mykonos, Athens, Thessaloniki, New York, London, Munich), τις συλλογές που έχουν κυκλοφορήσει σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα και φυσικά τις αμέτρητες συνεργασίες με τους περισσότερους εγχώριους superstars αλλά και του εξωτερικού, ο Αντώνης Δημητριάδης έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη Club σκηνή της Ελλάδας. Sebastian Ingrosso, Martin Solveig, Frankie Knuckles, Alesso, David Morales είναι μόνο μερικά από τα ονόματα με τους οποίους έχει βρεθεί δίπλα και έχει εμφανίστει στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας.

Από τις Live εμφανίσεις με Guest τραγουδιστές πάνω στα DJ σετ του, αλλά και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν στο πρόγραμμά τους οι Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Σαμπάνης και πολλοί άλλοι μαζί τους όπως ο Eros Ramazzotti, Gloria Gaynor, Julio Iglesias, Gipsie Kings, Pitbull τα τελευταία 20 χρόνια, ο Αντώνης Δημητριάδης έχει αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται ένας DJ για να ξεχωρίσει στον ανταγωνιστικό χώρο της Mainstream/Dance μουσικής

Για περισσότερες πληροφορίες : http://djsurvival.com/  

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts