Σόου Κασιδιάρη στον Βοτανικό – Ανέβηκε στα κάγκελα για το μουσουλμανικό τέμενος

Στα κάγκελα ανέβηκαν στην κυριολεξία οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που βρέθηκαν στον χώρο που θα ανεγερθεί το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό όπου νωρίς το πρωί η αστυνομία σε επιχείρησή της απομάκρυνε και προσήγαγε τους καταληψίες.

Mετά την εκκένωση, τοποθετήθηκαν στην είσοδο του χώρου που θα ανεγερθεί το τέμενος λαμαρίνες για να εμποδίζει την οπτική επαφή στο εσωτερικό του. Έτσι ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέβηκε στα κάγκελα για να δει τι συμβαίνει μέσα.

Από την άλλη, ο Ηλίας Παναγιώταρος απευθυνόμενος στους αστυνομικούς φώναξε περιπαικτικά «να έχετε την ευλογία του Ιμάμη».

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για «παράνομα τζαμιά που λειτουργούν και δεν έγινε καμία αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης». «Και εδώ κάποιοι πολίτες που έκαναν το έγκλημα της ανέγερσης ενός χριστιανικού ναού ήρθαν 45 διμοιρίες ΜΑΤ και τους συνέλαβαν», συνέχισε ενώ κατηγόρησε κυβέρνηση και ΝΔ για «ισλαμοποίηση της Ελλάδος» και «ρατσισμό κατά των Ελλήνων».

ja7

 

 

 

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts