Σύλληψη Πόλας Ρούπα: Τι λέει ο παππούς της 25χρονης που την έκρυβε στο διαμέρισμά της

Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μεταφέρθηκε το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», Πόλα Ρούπα, και μία 25χρονη για υπόθαλψη, καθώς τη φιλοξενούσε στο σπίτι της.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάτοικος του Μπραχαμίου, όπου έγινε η σύλληψη, έκανε λόγο για σκηνές αστυνομικής ταινίας. Σύμφωνα με τον ίδιο που ισχυρίστηκε ότι είναι ο παππούς της 25χρονης, η εγγονή του, που ζούσε σε γκαρσονιέρα πολυκατοικίας, δεν φιλοξενούσε κανέναν στο σπίτι της. Ο παππούς της 25χρονης εμφανίστηκε έκπληκτος για τη σύλληψη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή κοπέλα είχε δώσει τα στοιχεία της έτσι ώστε να μη φαίνεται η καταζητούμενη πουθενά στο συμβόλαιο του σπιτιού.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον βαθμό εμπλοκής της 25χρονης στην υπόθεση όσο και τη σχέση της με την 48χρονη Ρούπα. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η κοπέλα συμμετείχε με την 48χρονη Ρούπα στην τελευταία ληστεία που έκανε σε τράπεζα στην Μαλεσίνα.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts