Τέλος το θρίλερ με τον Ντάνο και το Survivor! Το… χρυσάφι στα πόδια του και η οριστική απόφασή του!

Survivor All Star: Από τότε που ξεκίνησε το… θρίλερ για τους παίκτες που θα δέχονταν πρόταση για να συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου έπαιζε πάντα πρώτο στις… ορέξεις του Ατζούν που γνωρίζει πολύ καλά πως ο Ντάνος είναι σταρ και θεοποιημένος στην ελληνική επικράτεια. Και όχι άδικα αφού με μία μόνο κίνησή του, με μία ματιά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερνε να μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών, αποδίδοντας πάντα δικαιοσύνη.

Από τότε πέρασαν πέντε χρόνια όμως οι τηλεθεατές θέλουν να τον δουν ξανά να μπαίνει στον στίβο μάχης και να αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του στον Άγιο Δομίνικο. Ο ίδιος όμως αρχικά ήταν ανένδοτος. Έχοντας πλέον αφοσιωθεί στη φιλανθρωπία και την υποκριτική, ο Ντάνος ήθελε να κάνει άλλα πράγματα από εδώ και στο εξής.

Έλα όμως που ο Ατζούν… πείσμωσε και τον ήθελε πάση θυσία στο ρόστερ του νέου Survivor; Και γιατί όχι αφού η αλήθεια είναι πως κανένας δεν κατάφερε να γίνει τόσο… σταρ όσο ο Ντάνος μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και δεν ήταν μόνο ο Ατζούν που τον ήθελε. Οι χορηγοί, οι εταιρίες που θέλουν να κλείσουν διαφήμιση την ώρα προβολής του νέου κύκλου του Survivor μόνο ένα όνομα λένε: Ντάνος.

Τελικά, το «όχι» έγινε «ίσως» και όπως δείχνουν τα πράγματα, έγινε προσφάτως και «ναι» δια στόματος Ντάνου ο οποίος ξέρει πολύ καλά πως η επάνοδός του σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, όχι μόνο θα τον κάνει πλουσιότερο αλλά και θα εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητά του.

Καλά τα νέα λοιπόν για το Survivor All Star, κακά για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να κερδίζουν τον σχεδόν πάντα αήττητο Γιώργο Αγγελόπουλο στους στίβους μάχης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts