Τέμπη: «Δεν θέλω να με αποκαλείτε ήρωα» – Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα στο Πρωινό

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο νεαρός που έσωσε ανθρώπους στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο Ανδρέας Αλικανιώτης είναι ένας εικοσάχρονος που ταξίδευε με το μοιραίο τρένο και έσπασε το τζάμι και έσωσε επιβάτες από το φλεγόμενο βαγόνι και σήμερα βρέθηκε στο Πρωινό μαζί με τη μητέρα του.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του στο Πρωινό τον καταχειροκρότησαν αλλά και συγκινήθηκαν με τα λόγια του.

Ο 20χρονος Ανδρέας Αλικανιώτης ζήτησε από τον κόσμο να μην τον αποκαλούν ήρωα γιατί όπως είπε είναι απλά ένας κοινός θνητός.

Ο Ανδρέας Αλικανιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής Το Πρωινό:

«Δεν θέλω να με αποκαλείτε ήρωα. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Δεν θεωρούμαι ήρωας, είμαι ένας απλός άνθρωπος, ένας θνητός που έτυχε να έχω μια καλύτερη ψυχολογία, μια ψυχραιμία εκείνη την ώρα και κατάφερα εκείνη την ώρα επειδή μπορούσα, επειδή δεν είχα κάποιο σημαντικό τραύμα, να βοηθήσω κόσμο. Και αν είμαι ήρωας, τουλάχιστον δεν είμαι μόνος μου. Υπήρχαν και άλλα άτομα, απλά έτυχε το δικό μου όνομα να ακουστεί περισσότερο».

Όλοι ξέσπασαν σε κλάματα στο πλατό. Τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και η μητέρα του που ήταν εκεί στο πλατό.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »