Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η χλιδάτη ζωή των κληρονόμων και οι γάμοι υπερπαραγωγή

Σαν παραμύθι κύλησε η οικογενειακή ζωή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Παντρεύτηκε τη γυναίκα που ερωτεύτηκε, έκανε μαζί της 5 παιδιά, και έζησε δίπλα της μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Λίγο μετά τις 10,30 το πρωί σήμερα (16/1) άρχισε να συρρέει πλήθος επωνύμων στη Μητρόπολη Αθηνών για τη νεκρώσιμη ακολουθία, λίγο πριν το τελευταίο αντίο στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Την ώρα που βρισκόταν σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του, άρχισαν να καταφτάνουν και οι πρώτοι πολιτικοί αλλά και προσωπικοί φίλοι της οικογένειας, ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και πολλοί άλλοι. Είδαμε ανάμεσα στον κόσμο επίσης τη Σήλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο αλλά και την Ευγενία Μανωλίδου.

Λίγο πριν την έναρξη της νεκρωσίμου ακολουθίας έφτασαν στη Μητρόπολη οι τρεις γιοι του τέως βασιλιά Κωνταντίνου, Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος Γλύξγμπουργκ.

Στη συνέχεια η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μεταφέρθηκε μετά το τέλος του λαϊκού προσκυνήματος από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου όπου βρισκόταν από τις 6 το πρωί, στον κεντρικό ναό της Μητρόπολης προκειμένου να ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία. Στο μεταξύ η ουρά του απλού κόσμου που περίμενε ευλαβικά για να παρακολουθήσει τα όσα συνέβαιναν στη Μητρόπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την επαρχία κατέφθασαν σήμερα το πρωί δεκάδες πούλμαν με κόσμο που ήθελε να αποχαιρετήσει τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο με εικόνες έξω από τη Μητρόπολη, κάποιοι τραγουδούσαν το παραδοσιακό τραγούδι «Σαράντα παλικάρια».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts