Τα αόρατα σιδεράκια είναι κατάλληλη θεραπεία στο πρόβλημά μου;

Τα αόρατα σιδεράκια είναι μια σύγχρονη ορθοδοντική θεραπεία με χρήση υψηλής τεχνολογίας. Πρόκειται για διαφανείς ακρυλικούς «αόρατους» νάρθηκες.

Μιλάμε λοιπόν για την πιο σύγχρονη ορθοδοντική θεραπεία χωρίς σιδεράκια, που δίνει οριστική λύση στην αποκατάσταση ορθοδοντικών ανωμαλιών με τη χρήση λεπτών διαφανών ναρθήκων.

Οι νάρθηκες αυτοί κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών μετά από λεπτομερή μελέτη. Τοποθετούνται διαδοχικά στο στόμα και μετακινούν προοδευτικά τα δόντια προς την επιθυμητή θέση, δίνοντας ανώδυνο και μόνιμο αποτέλεσμα.

Οι αόρατοι νάρθηκες είναι η εναλλακτική και περισσότερο αποδεκτή ορθοδοντική λύση —συνήθως— για τους ενήλικες, που ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική, και δίνει πρόσβαση σε θεραπεία σε όσους τους αποθάρρυναν τα κλασσικά σιδεράκια.

Μπορείτε να κλείσετε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού για τη μελέτη του δικού σας περιστατικού από την ορθοδοντικό του τμήματος στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, στην πιο σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κλινική στα Βόρεια Προάστια.

Στο πρώτο ραντεβού μετά την κλινική εξέταση, γίνεται λήψη φωτογραφιών και λεπτομερής ακτινογραφικός έλεγχος με το μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας X Mind Trium της Acteon, που επιτυγχάνει με το λιγότερο ποσοστό ακτινοβολίας υψηλής ποιότητας απεικονιστικές εξετάσεις. Μετά ακολουθεί η λήψη αποτυπωμάτων για εκμαγείας μελέτη.

Στο δεύτερο ραντεβού, για την έναρξη της θεραπείας, παραλαμβάνετε το πρώτο set των ναρθήκων τους οποίους και εφαρμόζετε στο στόμα σας. Αλλάζετε διαδοχικά ανά 3 εβδομάδες περίπου, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις της ορθοδοντικού. Κάθε ένας νάρθηκας μετακινεί τα δόντια σας προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αόρατων ναρθήκων;

  • οι νάρθηκες είναι κατασκευασμένοι από διαφανές υποαλλεργικό ακρυλικό και «κουμπώνουν» στην επιφάνεια των δοντιών.
  • δεν είναι ορατοί από τους συνομιλητές σας, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα ανεκτοί από εσάς.
  • μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα και γρήγορα.
  • δεν επιβαρύνουν τη στοματική υγιεινή, καθώς τους αφαιρούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν από τα γεύματα, και τους καθαρίζουμε με ελαφρά στοματικά διαλύματα.
  • δεν τραυματίζουν τα χείλη και τα ούλα.
  • η περίοδος προσαρμογής την πρώτη φορά ανέρχεται σε 48 ώρες, κατά τις οποίες νιώθετε ελαφριά πίεση στα υπό μετακίνηση δόντια και μια ελάχιστη διαφοροποίηση στην ομιλία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6813330 & 350 ή επισκεφτείτε μας, Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι, 15125, προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες. Διαβάστε αναλυτικά για την κλινική μας στοwww.odontiatrikoathinon.gr.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts