Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος γίνεται «Ο Κολοσσός του Γκύζη»

Τα καλύτερά μας χρόνια: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 27/5;

Το καλοκαίρι του 1973, σηματοδοτεί για τον Άγγελο το τέλος του Δημοτικού Σχολείου και το πέρασμα στο Γυμνάσιο. Παρά τα χρόνια που περνάνε, όμως, ο μικρός Αντωνόπουλος, λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά του, συνειδητοποιεί με τρόμο πως δεν παίρνει ούτε έναν πόντο στο ύψος και παραμένει έτσι, μαζί με τον Λούη, ένα από τα πιο κοντά παιδιά στη γειτονιά.

Την ίδια στιγμή, η επικείμενη αναχώρηση της Νανάς για Θεσσαλονίκη έχει κάνει άνω κάτω τους Αντωνόπουλους, που το φυσάνε και δεν κρυώνει για το χουνέρι που τους έκανε ο Αποστόλης. Έτσι, κανείς δεν δίνει σημασία στην Ελπίδα, η οποία αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί ένα μεγάλο βήμα, που θα τη φέρει πιο κοντά στους στόχους της, καθώς συμμετέχει, πρώτη φορά, στον χορό της Επιδαύρου, με τον θίασο του Εθνικού Θεάτρου.

Guests: Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Νίκος Καραγιώργης (Κώστας Καραγιώργης), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Αργύρης), Γιάννης Νικολάου (δρ Παπασωτηρίου), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Ναταλία Τζιαρού (Ρίτσα), Μάνος Τριανταφυλλάκης (Φωτογράφος)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »