Τα καλύτερά μας χρόνια: Τα καλλιστεία για την εκλογή της «Μις Υφήλιος 1973» επηρεάζουν τον Άγγελο

Τα καλύτερά μας χρόνια: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 28/5;

Τα καλλιστεία για την εκλογή της «Μις Υφήλιος 1973» επηρεάζουν τον Άγγελο, που αναρωτιέται αν μπορούν να διοργανώσουν αντίστοιχα καλλιστεία για τη «Μις Γειτονιά». Την ίδια εποχή, σε εξέλιξη είναι και το δημοψήφισμα για τις πολιτειακές μεταβολές που έχει αποφασίσει η χούντα, με το «ναι» και το «όχι» να μπαίνουν στη ζυγαριά των επιλογών, για έναν κόσμο που, πέρα από το να εκφράζει το γούστο του σε καλλιστεία και καλλιτεχνικές διοργανώσεις, έχει ξεχάσει πώς είναι να ψηφίζει.

Μέσα σε μια οικογενειακή συνθήκη που είναι επηρεασμένη από τη μετακόμιση της Νανάς στη Θεσσαλονίκη, ο Άγγελος, παρασυρμένος από το πνεύμα της εποχής, αποφασίζει αντί για καλλιστεία να διοργανώσει το δικό του δημοψήφισμα!

Guests: Δημήτρης Αποστολόπουλος (Δεκανέας), Μάνια Γκουργιώτη (Άννα), Παναγιώτης Γουρζουλίδης (Ασφαλίτης), Σάββας Γραμματικός (Μάκης), Λεωνίδας Κουλουρής (Γαρύφαλλος Κοντούλας), Ζωή Μουκούλη (Τούλα), Αλέξανδρος Μυλωνάς (Αργύρης), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Ζωή Σιγαλού (Τζούλια), Γιάννης Τσούτσιας (Νικήτας / Διονύσης)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts