Τα νέα iPhone Xs & iPhone Xs Max έφθασαν σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα πολυαναμενόμενα iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα. Τα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών της Apple έγιναν σε ειδική εκδήλωση στο κατάστημα της COSMOTE στο Σύνταγμα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές, παρουσιαστές και celebrities, οι οποίοι είδαν πρώτοι στην Ελλάδα τα iPhone Xs και δοκίμασαν τα προηγμένα χαρακτηριστικά των ολοκαίνουργιων smartphones.

Οι ναυαρχίδες της Apple έρχονται με ακόμη πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, edge to edge οθόνη, κορυφαία κάμερα και πανίσχυρο επεξεργαστή, ενώ υποστηρίζουν και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality). Παράλληλα, διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό. Κυκλοφορούν σε τρία χρώματα, χρυσό, ασημί & space gray, και σε τρεις εκδόσεις: 64GB, 256GB και 512GB. Οι καταναλωτές μπορούν να τα αποκτήσουν σε τιμές που ξεκινούν από €1.229[1] ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με high end αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη γκάμα.

Με τα νέα iPhone Xs & Xs Max, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν αξεπέραστες ταχύτητες Mobile Internet έως 500Mbps, μέσα από το COSMOTE 4G/4G+, το μεγαλύτερο δίκτυο 4G & 4G+ στην Ελλάδα.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts