Τα πάνω κάτω το Weekend! Αναβάλλεται η πρεμιέρα του The Voice, διπλό επεισόδιο για Σασμό! Τι συμβαίνει;

Και ενώ είχε ανακοινωθεί ότι το The Voice κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή, τελικά, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αναβάλλει την πρεμιέρα και να τη μεταφέρει μία εβδομάδα αργότερα, στις 2 Οκτωβρίου.

Την ίδια ώρα, ο Alpha ανακοίνωνε ότι ο Σασμός δεν θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, όμως θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με διπλό επεισόδιο. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Alpha τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου δεν προβάλλονται επεισόδια του «Σασμού», διότι υπάρχει η απευθείας μετάδοση των αγώνων του UEFA Nations League.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 26/09 θα μεταδοθεί ο αγώνας Αγγλίας – Γερμανίας στις 21:45 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί ο αγώνας Ελλάδας – Β.Ιρλανδίας στις 21:45.

Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου τα επεισόδια του «Σασμού» προβάλλονται, κανονικά στην ώρα τους, στις 21:00.

Λόγω αυτής της αλλαγής την Κυριακή (25-09) θα προβληθεί έκτακτο επεισόδιο

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού.

Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Αναβολή και για το The Voice

Η πρεμιέρα του αγαπημένου μουσικό talent show, “The Voice”, αναβάλλεται λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Φαίνεται ότι όλα ήταν έτοιμα για την επιστροφή του αγαπημένου “The Voice”, όμως τα σχέδια του ΣΚΑΙ άλλαξαν.

H απόφαση αυτή του ΣΚΑΙ είναι στο πλαίσιο του επαναπρογραμμτισμού του προγράμματος και έρχεται σε συνέχεια της αλλαγής μέρας και ώρας προβολής της σειράς “Γλυκάνισος”. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, την Κυριακή στην προγραμματισμένη ώρα της πρεμιέρας του “The Voice”, θα παίξει επανάληψη το διπλό επεισόδιο της σειράς “Γλυκάνισος” του Σάββατου.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς κι ο Πάνος Μουζουράκης θα είναι οι φετινή κριτές ενώ στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts