Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για τη μικρή Μυρτώ

Μετά από 4,5 χρόνια σκληρής μάχης η μικρή Μυρτώ Παπαδομιχελάκη  που έπεσε  θύμα βιασμού από Πακιστανό στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, παλεύει καθημερινά έχοντας πάντα δίπλα της τη μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου.

Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι τα βάσανα της Μυρτούς δεν έχουν τελειωμό. Προχθές μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το απόγευμα της Τρίτης εγχειρίστηκε στα χέρια από τον καθηγητή κ. Μαλιζο με σκοπό να διορθώσει τις στρεβλώσεις ώστε να μην πονάει τόσο πολύ.
Οι γιατροί αποκλείουν ότι θα αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα στα χέρια. Αυτό είναι το έβδομο χειρουργείο που κάνει από τον Ιούλιο του 2012.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες με τον γιατρό να αντιμετωπίζει μία κατάσταση πολύ δυσκολότερη από αυτή που περίμενε. Δυστυχώς τα χέρια της Μυρτώς θα έχουν -στην καλύτερη περίπτωση- πολύ μικρή λειτουργικότητα. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και το άλλο χέρι έβαλε γύψο, ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.

Μακάρι όλα να πάνε καλά!

 
Πηγή: cyclades24.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts