Τζέρεμι Ρένερ: Το βίντεο μέσα από το νοσοκομείο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε ατύχημα με εκχιονιστικό

Λίγα 24ωρα αφότου το Χόλιγουντ καρδιοχτύπησε με την είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ χαροπάλευε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τραυματισμό του όταν εκχιονιστικό μηχάνημα τον καταπλάκωσε στην προσπάθειά του να απομακρύνει από την είσοδο του ράντσου του τα χιόνια, ο ίδιος καθησυχάζει τους εκατομμύρια φαν του με εικόνες μέσα από το νοσοκομείο.

Αφού ανέβασε την πρώτη φωτογραφία για να δείξει ότι ναι μεν είναι σοβαρά τραυματισμένος αλλά έχει επαφή με το περιβάλλον, ο διάσημος ηθοποιός έκανε και άλλη μία ανάρτηση με ένα βίντεο.

Σε αυτό απεικονίζεται ο ίδιος να δέχεται τη φροντίδα της μητέρας του και της αδελφής του ενώ ο ίδιος φοράει μηχάνημα για οξυγόνο.

Τα τραύματα στο πρόσωπο και κυρίως στην περιοχή των ματιών είναι αρκετά όμως ο ίδιος δεν έχει χάσει ούτε στιγμή την αισιοδοξία και το χιούμορ του και δείχνει να απολαμβάνει το μασάζ που του κάνει η μητέρα του στο κεφάλι.

Να θυμίσουμε ότι οι πρώτες πληροφορίες όταν «έσκασε» η είδηση, μιλούσαν για πολύ σοβαρό τραυματισμό που θα μπορούσε να του έχει στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Η καθυστέρηση, λόγω καιρικών συνθηκών να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ήταν αρκετή για να μιλούν πολλοί για πολύ σοβαρή κατάσταση του ηθοποιού ο οποίος είχε χάσει πολύ αίμα από τα τραύματά του μέχρι να βρεθεί στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο ίδιος έχει διαφύγει του κινδύνου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος μέσα από το νοσοκομείο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts