Τζο Μαριδάκη: «Στο Survivor All Star δεν κινδυνεύεις από πείνα αλλά από έλλειψη συναισθημάτων»

Η Τζο Μαριδάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για την εμπειρία που είχε -για δεύτερη φορά- στο Survivor και ειδικά στο Survivor All Star.

H όμορφη αθλήτρια μίλησε από καρδιάς για όλα τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Περνάμε δύσκολα εκεί, είναι όντως δύσκολα. Σίγουρα δεν τα βλέπετε όλα, με το μοντάζ κόβουν πολλά… Στο Survivor δεν κινδυνεύεις από την έλλειψη τροφής. Κινδυνεύεις από την έλλειψη συναισθημάτων και εσωτερικής ομορφιάς».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Όλοι ζούμε το ίδιο. Το θέμα είναι πώς εκλαμβάνει κανείς τα ερεθίσματα. Εγώ επέλεξα να μην εμπλακώ στους καβγάδες. Στο περσινό πήγα ξεκάθαρα για την εμπειρία. Φέτος μου ζήτησε η παραγωγή να μπω και μπήκα για το οικονομικό».

Η Τζο Μαριδάκη συνέχισε λέγοντας: «Όταν μπήκαμε, κάποιοι με ρωτούσαν να τους πω τι γίνεται έξω αλλά δεν ήθελα να τους πω. Τους έλεγα ότι δεν το παρακολουθούσα. Ο Τάκης ειδικά ήθελε να μάθει».

Και κατέληξε: «Οι καταστάσεις εκεί μέσα δεν με επηρέαζαν. Εκεί επιβιώνει καλύτερα όποιος είναι δυνατότερος πνευματικά και εγώ θεωρώ πως είμαι. Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου, έχω διαβάσει πολλά βιβλία. Το θεωρούν επικίνδυνο εκεί μέσα να είσαι ακέραιος χαρακτήρας».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts