Της τον “τσίμπησε” ο Νίκος Κοκλώνης – Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου που θα είναι στο J2US

Με τα ρολόγια να μετρούν αντίστροφα για το τηλεοπτικό show, του Νίκου Κοκλώνη οι ετοιμασίες και οι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σιγά σιγά σε σειρά και υπογράφουν για την νέα τηλεοπτική σεζόν με την παραγωγή του Alpha. Οι φήμες για τα ονόματα που θα βρίσκονται στην επόμενη σεζόν του J2US είναι πολλές και άκρως ανατρεπτικές

Το πρωί της Τρίτης (7/2), λοιπόν, στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» μίλησαν για το J2US και δεν γινόταν να μην αποκαλύψουν το άνθρωπο, που της “έκλεψε” ο Νίκος Κοκλώνης για τα σαββατόβραδα του.

Ο συνεργάτης της Καινούργιου που θα είναι στο J2US

Η Λίτσα Γιαγκούση εμφανίστηκε σήμερα μέσω skype στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, από τα χιονισμένα Βίλια. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάλιστα έκανε αποκαλύψεις στον αέρα, αφού θα συμμετέχει στο J2US που επιστρέφει σε λίγες ημέρες.

Η ίδια θα συμμετέχει στο show με έναν από τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα και το ανακοίνωσε στον αέρα. Συγκεκριμένα, θα δούμε την Λίτσα Γιαγκούση στο Just the 2 of us μαζί με τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Δεν ξέρω αν είναι ανακοινώσιμο…», είπε η τραγουδίστρια στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha, ανακοίνωσε όμως το όνομα του παρτενέρ της.

Στην συνέχεια, ο δημοσιογράφος του Alpha, μετά την προβολή του παραπάνω στιγμιότυπου μίλησε για την συμμετοχή του στον μουσικό show.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts