Τι γίνεται με τις παράξενες γραμμές-ουρές στον oυρανό;

Τα τελευταία χρόνια, όλοι λίγο πολύ έχουμε σηκώσει τα μάτια στον ουρανό και έχουμε δει αεροπλάνα να πετάνε σε μεγάλα ύψη και να αφήνουν πίσω κάποιες γραμμές οι οποίες και παραμένουν για αρκετά λεπτά της ώρας μέχρι να εξαφανιστούν.

Οι εικασίες πολλές, οι άνθρωποι γενικότερα μπερδεμένοι και οι περισσότεροι δείχνουν να αδιαφορούν, αφού θεωρούν πως τίποτα το ύποπτο και πονηρό δεν συμβαίνει…
Αυτό το φαινόμενο φυσικά δεν απασχολεί μόνο τη χώρα μας, αλλά είναι παγκόσμιο καθώς συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη τη γης.
Φυσικά ανά τον κόσμο υπάρχουν και οι λίγοι, οι συνομωσιολόγοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για αεροψεκασμούς και κατ’επέκταση, για εγκληματικές πρακτικές όπου ουσιαστικά δηλητηριάζουν τους λαούς από αέρος. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα τους, θεωρούν πως τα αέρια περιέχουν αλουμίνιο και αλλά βαριά μέταλλα τα οποία και ευθύνονται για τις επιδημίες που μαστίζουν την ανθρωπότητα, και πιο συγκεκριμένα για τον καρκίνο ο οποίος έχει αφανίσει και εξακολουθεί να σκοτώνει χιλιάδες ανά τη γη καθημερινά
Δεν λείπουν και οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του πρώην επικεφαλής του FBI, ντετέκτιβ Τέντ Γκάντερσον, ο οποίος είχε μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία» και μάλιστα με τη βούλα του ΟΗΕ..
Ενδεικτικό του κλίματος αυτού, είναι ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή κατά τη τελευταία δεκαετία, τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία και ζητήθηκε να απαντήσουν, δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες».
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts