Τι είναι το Hifu Medical Therapy και πώς θα βρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση;

Το τμήμα Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA εκτός από πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και θεραπείες είναι στελεχωμένο με επιστημονικά καταξιωμένους Πλαστικούς Χειρουργούς, εκ των οποίων ο επιστημονικά υπευθύνων, Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, μας μίλησε για η νέα μέθοδο λιπογλυπτικής της Μονάδας.

Ο λόγος για τη Hifu Medical Therapy, που με τη χρήση υπερήχων φτάνει βαθιά κάτω από το δέρμα και να αλλάξουν το τρόπο που στοιβάζονται τα λιπώδη κύτταρα, σμιλεύοντας τη περιοχή κατά τις επιθυμίες του ασθενή.

Η θεραπεία χωρίζετε σε δύο είδη, τη Hifu Face Medical Therapy και τη  Hifu Body Medical Therapy, εστιάζοντας η καθεμία στο πρόσωπο και στο σώμα αναλόγως.

Η Hifu Face Medical Therapy μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο ή σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως το μέτωπο και τα μάτια, οι παρειές και το περίγραμμα (ρινοπαριακή αύλακα) και τέλος ο λαιμός, το διπλοσάγονο και το ντεκολτέ.

Μέσα από τη θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί η ανόρθωση των βλεφάρων, η λείανση των ρυτίδων,  η μείωση του διπλοσάγονου και γενικά η ανάκτηση μιας νεανικής και σφριγηλής επιδερμίδας σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Η Hifu Body Medical Therapy ασχολείται, όπως προδίδει το όνομά της, με το σώμα. Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπως οι μηροί, τα γόνατα, η κοιλιά, η λεκάνη, τα μπράτσα και η πλάτη. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνουμε να  μειώσουμε το τοπικό λίπος αλλά και τη χαλάρωση και τη κυτταρίτιδα. Μετά τη θεραπεία παίρνει στο σώμα 8 με 12 εβδομάδες να αποβάλει το κατεστραμμένο λίπος και να αναπλάθει φυσικά επιτυγχάνοντας το body contouring τον ομοιόμορφο δηλαδή επανασχηματισμό του.

Η θεραπεία διαρκεί από 15 με 60 λεπτά ανάλογα με τη περιοχή εφαρμογής και είναι απολύτως ακίνδυνη και ανώδυνη. Αμέσως μετά τη θεραπεία ο ασθενής μπορεί να γυρίσει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς καμία ενόχληση, ερεθισμό ή πόνο.

Η τεχνολογία HIFU έχει λάβει έγκριση από τον αμερικανικό οργανισμό FDA και είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι εντελώς ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο διόρθωσης των βλαβών που έχουν δημιουργηθεί στους ιστούς από το πέρασμα του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, θεραπείες και προσφορές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.yoda-odc.gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts