Τι είναι το lifting δοντιών και σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται η εφαρμογή;

Με το lifting δοντιών κάθε μικρή ή μεγάλη ατέλεια μπορεί να δεχθεί δραστική βελτίωση μέσα από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τα επαναστατικά υλικά. Αποκτήστε αυτοπεποίθηση και σιγουριά με την κορυφαία τεχνική του lifting δοντιών.

Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη οδοντιατρική εφαρμογή η οποία χάρη στο συνδυασμό της τέχνης του οδοντιάτρου και της οδοντιατρικής εξέλιξης των υλικών (όψεις πορσελάνης ή ρητίνης) αποκαθιστά τις ατέλειες και τα κενά των δοντιών σε τέτοιο βαθμό που το νέο χαμόγελό σας θα δείχνει απολύτως φυσικό. Συγκεκριμένα γίνεται αναδημιουργία του κάθε δοντιού χωριστά σε αρμονική πάντα σχέση με το σύνολο των υπολοίπων δοντιών, είτε στο φυσικό χρώμα των δοντιών είτε αλλάζοντας χρώμα και δημιουργώντας ένα μόνιμο λευκό χαμόγελο, μια τέλεια οδοντοστοιχία.

Η εφαρμογή επιτρέπεται στις συγκεκριμένες περιπτώσεις:

  • στραβά δόντια
  • δόντια με πολλά σφραγίσματα
  • αραιά δόντια κλείνοντας τα κενά
  • μόνιμη αλλαγή της απόχρωσης των δοντιών
  • μικρά δόντια που επιθυμούμε να τα μεγαλώσουμε
  • διχρωμία δοντιών ή για να επαναφέρουμε τα απονευρωμένα δόντια στην αρχική τους απόχρωση
  • δόντια που δεν αντιδρούν στην λεύκανση
  • αποτριβές και ευαίσθητα δόντια
  • διόρθωση χασμοδοντίας

Μπορεί να έχω προβλήματα στα δόντια μου μετά το lifting δοντιών;

Η αποκατάσταση είναι σε πλήρη ανατομία στο κάθε δόντι χωριστά. Στις όψεις ρητίνης η τεχνογνωσία και το ταλέντο του οδοντιάτρου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα σύγχρονα υλικά για θεραπεία αισθητικής παρέμβασης. Στις όψεις πορσελάνης η τεχνογνωσία του οδοντιάτρου και σε συνεργασία με τα καλύτερα οδοντοτεχνικά εργαστήρια προσφέρουν αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή στο χρόνο.

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο είτε αφορά το φυσικό χρώμα των δοντιών είτε αφορά ένα λευκό χαμόγελο. Για την μακροχρόνια διατήρηση του αισθητικού αποτελέσματος και της υγείας των δοντιών σας, θα πρέπει να ακολουθείτε όλους τους κανόνες στοματικής υγιεινής. Δηλαδή τα δόντια να βουρτσίζονται καθημερινά πρωί και βράδυ, να χρησιμοποιείται νήμα και τηρείται ανά 6 μήνες προληπτικός έλεγχος στον οποίο γίνεται καθαρισμός των δοντιών και στίλβωση. Οι όψεις ρητίνης απαιτούν γυάλισμα και αφαίρεση των χρωστικών ουσιών.

Άρθρο και οδηγίες από την Χειρ. Οδοντίατρο και Επιστημονικά Υπεύθυνη της κλινικής ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ κα Αγγελική Δαλακούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://odontiatrikoathinon.gr/ 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts