Τι θα δούμε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο MEGA CINEMA

14:00 ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ

Σε δύο διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας που έχουν κοινό μπαλκόνι, διαμένουν δύο ομόφυλα ζευγάρια. Στο ένα διαμένει ο Στέφανος με τον Φάνη και στο άλλο η Μυρτώ με την Τατιάνα. Όμως, τα πράγματα άλλα δείχνουν και άλλα είναι, καθώς στα διαμερίσματα κατοικούν δύο αντρόγυνα. Ο Στέφανος με τη Μυρτώ και ο Φάνης με την Τατιάνα, οι οποίοι κρατούν κρυφούς τους γάμους τους, επειδή οι γυναίκες εργάζονται ως αεροσυνοδοί σε μια αεροπορική εταιρεία που δεν τους επιτρέπει το γάμο.

Η άφιξη του διευθυντή της εταιρείας, που έχει έδρα το Παρίσι, του Μισέλ Σαραντίδη, ο οποίος είναι ερωτευμένος με τη Μυρτώ, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ένα μικροψεματάκι, ότι ο Στέφανος δήθεν είναι σύζυγος της Λουκίας, της χήρας μητέρας της Μυρτώς, μπερδεύει τελείως τα πράγματα και δημιουργεί απανωτές παρεξηγήσεις. Μια απειλή αεροπειρατείας, που τελικά δεν πραγματοποιείται, γίνεται η αιτία να προσληφθεί και ο Στέφανος στην εταιρεία. Κάποτε, ο Μισέλ μαθαίνει το μυστικό, αλλά δεν απολύει τις δύο κυρίες. Στο μεταξύ, η Λουκία γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού ζωγράφου Αγγέλου, κι όλα βαίνουν αισίως για όλους.

Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1972-1973 και έκοψε 116.465 εισιτήρια. Ήρθε στην 17η θέση σε 64 ταινίες. Από το θεατρικό έργο των Κώστα Πρετεντέρη και Ασημάκη Γιαλαμά “Πετάει πετάει”.

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1973 σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Καίτη Παπανίκα, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Βογιατζής, Έλια Καλλιγεράκη, Σταύρος Ξενίδης, Έλσα Ρίζου

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts