Τι θα συμβεί στην Βρετανία όταν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ;

Την ώρα που τα «μαύρα» σενάρια φουντώνουν, το Business Insider έχει την απάντηση για το τι θα συμβεί στη Βρετανία εάν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ. Για τουλάχιστον 12 μέρες λοιπόν από τον θάνατό της, η Βρετανία θα βρίσκεται σε καταστολή. Κατά πάσα πιθανότητα, η χώρα θα χάσει μερικά δισεκατομμύρια λίρες λόγω του χάους και το χρηματιστήριο και οι τράπεζες θα κλείσουν. Η ημέρα της κηδείας της, κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί ως αργία. Τόσο η κηδεία, όσο η στέψη που θα ακολουθήσει θα κοστίσουν από 1,2 δις έως 6 δις λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, πολλά από τα τηλεοπτικά κανάλια θα ακυρώσουν τις εκπομπές και τα show τους.

Όταν έφυγε από την ζωή η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η βασιλομήτωρ, το πένθος και ο θρήνος του κόσμου ήταν μεγάλο, αλλά ο θάνατος της βασίλισσας αναμένεται να ξεπεράσει κάθε επίπεδο.

Το σοβαρό κρυολόγημα της βασίλισσας που την απασχολεί εδώ και καιρό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι 90 ετών, φαίνεται να έχει ανησυχήσει τους Βρετανούς. Από τη μία ελπίζουμε όλοι να πρόκειται πράγματι για ένα απλό κρυολόγημα και η βασίλισσα να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμα, από την άλλη, όμως, κανείς δεν ζει για πάντα και όταν συμβεί αυτό οι Βρετανοί θα ζήσουν κάτι πρωτόγνωρο. Με την Ελισάβετ να βρίσκεται στον θρόνο εδώ και σχεδόν 70 χρόνια και να έχει δει 13 πρωθυπουργούς να έρχονται και να παρέρχονται, οι περισσότεροι Βρετανοί δεν έχουν γνωρίσει την χώρα χωρίς την παρουσία της και σίγουρα ο χαμός της θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα.

 

Δημοφιλή: 

Mουσουλμάνα με ελληνική καταγωγή πήγε στο τουρκικο The Voice με ελληνικό τραγούδι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts