Τι κι αν μετανοιώσατε Γιάνη; Τώρα είναι αργά!

Είναι από τις φορές αυτές που ακόμη κι αν παραδεχτείς πως έχεις κάνει λάθος δεν έχει καμία απολύτως αξία. Ίσως μάλιστα κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Η Δανάη Στράτου, σύζυγος του Γιάνη-με ένα ν πάντα, Βαρουφάκη, μετά από τόσο καιρό έκανε δηλώσεις και μας είπε πως μετάνοιωσε για τη λαμπερή φωτογράφηση που είχε κάνει με το σύζυγό της στο σπίτι τους στην Ακρόπολη εν μέσω κρίσης για γνωστό περιοδικό τον Μάρτιο του 2015.

Μάλιστα η ίδια πιστεύει πως «όλοι κάνουν λάθη».  Κι εγώ αναρωτιέμαι. Ένας άνθρωπος που είχε όραμα και όνειρο να σώσει την Ελλάδα και να σκίσει τα μνημόνια, μορφωμένος με πανεπιστημιακές γνώσεις και βιογραφικό που αν το διαβάσεις μένεις με το στόμα ανοιχτό, δεν μπορούσε να καταλάβει τα αυτονόητα; Ότι δηλαδή μια τέτοια φωτογράφηση το μόνο αποτέλεσμα που θα είχε θα ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου; Δεν μπορούσε να καταλάβει πως αυτό θα είχε μόνο αρνητικές επιπτώσεις; Μπορούσες να κρατηθείς βρε Γιάνη. Τι να πω; Άβυσσος….

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts