Τι προκάλεσε την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

Αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας, από την οποία έχασε τη ζωή της η λογίστρια της εταιρείας και τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, ο ένας σοβαρά.

Οι έρευνες συνεχίζονται αλλά, σε μία πρώτη εκδοχή για τα αίτια της φονικής έκρηξης στο υπόγειο του καταστήματος «Everest» στην πλατεία Βικτωρίας φέρονται να καταλήγουν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παρότι δεν έχουν προλάβει να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για το συμβάν.

Η έκρηξη προκλήθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών ψυκτικού, ο οποίος βρισκόταν στο υπόγειο του καταστήματος. Οι φιάλες που χρησιμοποιούσε στις εργασίες είναι αυτές που κατά πάσα πιθανότατα εξερράγησαν. Αρμόδιες πηγές κάνουν λόγο για φιάλες ασετυλίνης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ψυκτικός προσπαθούσε να κόψει με τις φιάλες σωληνώσεις ψυκτικών μηχανημάτων του καταστήματος με φρέον. Από εκεί προήλθε η πρώτη εστία φωτιάς που έκαψε τον ψυκτικό στα χέρια και στο πρόσωπο και στη συνέχεια προκάλεσε την έκρηξη των φιαλών που χρησιμοποιούσε στις εργασίες.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook!
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts