Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Alpha;

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha για τέσσερα χρόνια, ωστόσο «κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς τις ρήτρες του όσον αφορά στην τηλεθέαση αλλά και τη διαφήμιση», όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά έμπειροι γνώστες του τηλεοπτικού γίγνεσθαι. Σε μια περίοδο που η παρουσιάστρια καταβάλλει προσπάθειες να αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, η ίδια δείχνει να είναι δυσαρεστημένη με το κανάλι της Κάντζας, καθώς όπως λέγεται δεν έχει πληρωθεί τους τελευταίους δύο μήνες.

Ωστόσο, και από την πλευρά του καναλιού υπάρχει δυσαρέσκεια και μάλιστα όχι μόνο για την πτώση της τηλεθέασης, αλλά και για την πτώση της διαφήμισης και των χορηγικών πακέτων. Μάλιστα, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως υπάρχει σαφής διάσταση απόψεων με τον εμπορικό διευθυντή του Alpha Kώστα Χαρίτση και αναφέρουν ως πιο πρόσφατο περιστατικό την απουσία από την εκπομπή μιας δημοφιλούς ενότητας τις προηγούμενες σεζόν, αυτής με τα τετράγωνα πίσω από τα οποία κρύβονταν δώρα για τους τηλεθεατές.

Βέβαια η Ελένη Μενεγάκη παραμένει ακόμα το πιο υψηλά αμειβόμενο πρόσωπο όλου του σταθμού και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από όλους τους υπόλοιπους παρουσιαστές. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, ακόμη και στην πτώση της, παραμένει ισχυρότατο τηλεοπτικό χαρτί και δύσκολα ένα κανάλι θα τη «χαρίσει» στον ανταγωνισμό. Ωστόσο στον Alpha ετοιμάζονται για κάθε ενδεχόμενο. Θεωρείται βέβαιο πως ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελένης από τον Alpha θα φέρει ντόμινο αλλαγών με μετακινήσεις προσώπων σε άλλες ζώνες.

*Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

Πηγή: TV Έθνος

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts