Τον κρατούσε ο Μπάρτζης όρθιο – Τα έχασε ο Παναγιώτης στο Survivor All Star

Ο στίβος μάχης για το αποψινό (19/2) επεισόδιο του Survivor All Star, αλλά πριν μπουν οι τελευταίο πόντοι, προέκυψε περιστατικό με τον νεοφερμένο, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Ο πρώην παίκτης του Survivor Ελλάδα – Τουρκία προστέθηκε στην μπλε ομάδα και ρίχθηκε αμέσως στα βαθιά μιας και πήρε μέρος στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Το ατύχημα του Παναγιώτη στο Survivor All star

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγωνίσματος, ο 29χρονος ελεύθερος επαγγελματίας αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει άρον άρον από τον στίβο μάχης για να οδηγηθεί στο ιατρικό προσωπικό για τις πρώτες βοήθειες. Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης τον άρπαξε από τον πάγκο της κόκκινης ομάδας και τον έβγαλε εκτός του αγωνιστικού χώρου.

«Ζαλίζεται, ζαλίζεται» αναφώνησε ο αγρότης των Διασήμων στο Survivor All Star και αποχώρησε μαζί με τον ζαλισμένο συμπαίκτη του. Κοίτα να δεις που θα μας πεθάνει ο Παναγιώτης! Το παιδί μια χαρά θα είναι αλλά εμάς θα μας πεθάνει» τόνισε, με χιούμορ προφανώς, ο Στάθης Σχίζας στους συμπαίκτες του.

Στο κλείσιμο του αγωνίσματος όμως, το οποίο και κέρδισε η μπλε ομάδα, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρέθηκε και πάλι στην ομάδα του έχοντας ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star


Εκτός λοιπόν της σαπουνόπερας, θα παρακολουθήσουμε και τον αγώνα ασυλία, τον οποίο θα κερδίσουν για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό οι Μαχητές. Άρα οι Διάσημοι θα ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους να βγει στον τάκο.

Εδώ λοιπόν, έχουμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς οι Διάσημοι δεν θα ψηφίσουν όπως την προηγούμενη εβδομάδα τον Σπύρο Μαρτίκα… αλλά τον Κώστα Παπαδόπουλο. Η ψυχολογική πίεση που κάνει ο φαρμακοποιός τελικά απέδωσε καρπούς και τον έσωσαν!

Τώρα μένει να δούμε αν χάσουν πάλι ποιος θα ψηφιστεί!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts