Τους κοίταζε όλο το μαγαζί – Η πρώτη δημόσια έξοδος Παναγιώταρου και Σχίζα μετά τις φήμες χωρισμού

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να έχουν χωρίσει, με αφορμή φυσικά τα όσα του είπε μέσα στο Survivor all star η Ελευθερία Ελευθερίου.

Έτσι, ο Στάθης αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στην αγαπημένη του μιας και κάποιοι μίλησαν ακόμη και για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να μείνει εκτός social media για πολλές μέρες.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και οι δύο προχώρησαν στις πρώτες τους αναρτήσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι βρίσκεται στην Τήνο και πως θέλουν τον χρόνο τους, τονίζοντας όμως πως είναι ακόμα μαζί.

Η πρώτη δημόσια έξοδος Παναγιώταρου – Σχίζα

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τσάκωσε την Αλεξάνδρα και τον Στάθη στην Ιερά Όδο για φαγητό και επιβεβαιώνεται πως πράγματι τα 2 παιδιά είναι μαζί και ερωτευμένα.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει τόσο για την απόφασή του να φύγει από το παιχνίδι όσο και για τις φήμες για τρίτο πρόσωπα στην σχέση του με την Αλεξάνδρα.

«Μια χαρά ήρεμος είμαι, δεν αναστατώθηκα από κάτι», αρκέστηκε να πει και αποχώρησε ευγενικά.

Η πρώτη συνέντευξή του Σχίζα μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star


Ο ίδιος, λοιπόν, το μεσημέρι της Τρίτης 14/3 βρέθηκε ως καλεσμένος στο Καλό Μεσημέρακι του ΣΚΑΪ, και μίλησε για όλα όσα έζησε στο παιχνίδι, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο που τον ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια για την κίνηση της τραγουδίστριας και το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από αυτή.

«Ήταν για εμένα πολύ ωραία έκπληξη η αποχώρησή μου. Είμαι σταθερός, όταν πω κάτι αυτό είναι. Το επεξεργαζόμουν γιατί έβλεπα ότι το παιχνίδι παίρνει διαφορετική τροπή και από αυτό που έχω ζήσει και από τη νοοτροπία μου. Έπαιξαν ρόλο η Ελευθερία και η Ευρυδίκη, αλλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο αλλά έγινε απάνθρωπο στον βωμό του χρήματος. Εγώ έχω στο μυαλό μου ότι στον βωμό της αξιοπρέπειας τα πάντα. Είπα χάρισμά σας τα λεφτά, μπροστά στην αξιοπρέπειά μου και τα προσωπικά μου…», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Το παιχνίδι είναι ένα προϊόν μοντάζ, κάποια πράγματα μπορεί να μην φαίνονται όπως είναι. Εγώ είμαι καλά, ήταν επιλογή μου. Δεν μπορώ να κάνω μαθήματα ηθικής στην κόρη μου κι εγώ να κάθομαι εκεί και να ανέχομαι όλα αυτά για τα χρήματα. Καλώς ή κακώς ήμουν σε ένα παιχνίδι που τα περισσότερα παιδιά ταυτίζονται με εμάς. Προτιμώ να ταυτίζονται με έναν άνθρωπο που έχει αξιοπρέπεια», πρόσθεσε.

«Η Ελευθερία ήταν στην ουσία το εκτελεστικό όργανο. Όχι ότι αυτό της αναιρεί ότι είναι υπεύθυνοι. Είχε βρει ο Πρίαμος τρόπο να τη χειραγωγεί. Ήταν μια κοπέλα που όταν μπήκε έκατσα 3-4 ώρες να ακούσω τι έγινε με τον Μάριο. Ήταν πολύ πληγωμένη, αλλά μετά με τον Μάριο ήρθαν πιο κοντά. Εγώ δεν θα μπω στα προσωπικά τους και μάλιστα το παραδέχτηκε και μόνη της σε προσωπική της συνέντευξη… Επειδή είδα κι εγώ off κάμερα, όντως την έβαλε. Της έλεγε “του τα είπες όλα;”. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Ήταν η σταγονίτσα, γιατί λέω “που αλλού θα φτάσουν;”. Όταν ήρθε η Ελευθερία και μου το είπε της λέω “γιατί μου το λές” και μου είπε για να μου ρίξει την ψυχολογία», εξήγησε έπειτα.

«Δεν είναι κολλητές φίλες με την Αλεξάνδρα και έμαθα ότι κοιμήθηκε η Ελευθερία στο σπίτι μου. Μπήκε, μετά έγινε το σκηνικό με τον Μπάρτζη και μετά ήρθε να μου πει ό,τι μου είπε. Μετά είπε ότι ισχύει αυτό που είπε ο Μπάρτζης ότι βρίσκονται με τον Μάριο. Πιο πολύ ψυχολογικά κουράστηκα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το περιστατικό με το κινητό της Ασημίνας και της Δαλάκα, δήλωσε: «Εγώ με τα μάτια μου δεν είδα, μόνο ο Μπάρτζης. Για την Κατερίνα δεν το πίστεψα, για την Ασημίνα θα μπορούσα να το πιστέψω. Την Δαλάκα την πήρε η μπάλα θεωρώ. Η παραγωγή κάνει τα πάντα για να στο κάνει δύσκολο και φέτος πολύ παραπάνω. Η παραγωγή έχει βάλει απίστευτα μέτρα», ενώ για το ειδύλλιο ανάμεσα σε Πρίαμο και Καλύβα, τόνισε: «Μόλις το είδα είπα “μπράβο τσαγανό”».

«Ο Μαρτίκας είναι αυθόρμητος, δεν κάνει στρατηγικές. Πολλές φορές έχει πει αλήθειες. Δεν είχα πολλές επαφές με τον Σάκη, είναι μαζί με τον Πρίαμο. Η Μαριαλένα στηρίζει πιο πολύ τα βράδια τον Σάκη…», ανέφερε αργότερα με υπονοούμενο.

«Ο Χανταμπάκης, εγώ δεν τον ήξερα. Ο άνθρωπος καταλαβαίνω ότι είχε περάσει πολύ δύσκολα, δεν θέλω να το κρίνω. Εγώ θέλω να ζητήσω συγγνώμη, όχι γι’ αυτά που είπα, αλλά επειδή δεν έπρεπε να τα πω. Ο κόσμος γνωρίζει, κρατάω για εμένα την άποψή μου», πρόσθεσε για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Ο κόσμος είναι πάντα δίκαιος και διώχνει αυτόν που δεν πάει καλά αγωνιστικά. Ο Βασάλος είναι παίκτης ριάλιτι. Όντως το αντιπροσωπεύει αυτό. Αγωνιστικά δεν τον χρειάζεται, για χαβαλέ ναι, αλλά σιγά σιγά κόβει τον χαβαλέ το παιχνίδι. Νικητή θέλω τον Μπάρτζη, να προχωρήσει ο Παναγιώτης, άξια είναι η Σταυρούλα, αλλά κοπέλα δεν βλέπω για το τέλος, νομίζω θα είναι αντρική υπόθεση», επισήμανε και κατέληξε: «Είμαι πιο καλά από ποτέ. Πήγα στην Τήνο με το που γύρισα. Είχα κάνει τάμα και ήθελα να πάω πριν από το παιχνίδι»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts