Το ανακοίνωσε στον αέρα του “Καλό Μεσημεράκι” – Ξεκινά από Δευτέρα η νέα της εκπομπή

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μετά την εισβολή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η πρώην παίκτρια του Big Brother ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, στον χώρο του ραδιοφώνου.

Από την επόμενη Δευτέρα (13/2) θα μπορούμε να την απολαύσουμε στον Happy 104 FM μαζί με έναν super συπαρουσιαστή.

Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή


Τα πρωινά γίνονται πιο happy από ποτέ, με το HAPPY Morning Show με τη Didi και τον Jimmy, όπως είπε και η ίδια στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά.

Τα πιο fun παιδιά της πόλης ενώνουν τις φωνές τους για να μας φτιάξουν τη μέρα και ο πιο HAPPY σταθμός της πόλης αποκτά το morning show που του αξίζει, από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και καθημερινά 07.00-10.00.

All About Didi:

Κάποιοι, λόγω της δυναμικής παρουσίας της στα social media, θα την αποκαλούσαν influencer αλλά σίγουρα δε θα περιέγραφαν με επιτυχία την προσωπικότητά της. Πάτησε στο θεατρικό σανίδι παίζοντας ρόλους σε πολλές παραστάσεις, κυρίως παιδικές. Πάτησε πόδι σε στούντιο ως plus size μοντέλο ποζάροντας σε φωτογράφους για να στείλει ένα θετικό μήνυμα στη γενιά της: να αποδέχεται κάθε ανθρώπινο πλάσμα το σώμα του.

Έκανε χαβαλέ με το viral TikTok περιστατικό «Ποιος έφαγε την μπανάνα μου;» και την ίδια στιγμή πήρε αρκετά σοβαρά τον ρόλο της ως πρέσβειρα του κινήματος κατά του σχολικού εκφοβισμού «Be You». Κι αν η Didi Αφροδίτη Γεροκωνσταντή θεωρείται role model σε κάποια μιντιακά γραφεία γιατί έχει τον τρόπο της να κάνει το σώμα της ένα όπλο για την αποδοχή, συνεχίζει παράλληλα ως Didi και με όπλο της το χιούμορ, να κάνει εκατοντάδες Αθηναίους να γελάνε στις sold out stand up comedy παραστάσεις της! Η ηθοποιός και influencer Didi, είναι εδώ και είναι HAPPY!

All About Jimmy:

O Τζίμης Βαρούνης, γεννήθηκε στο Σικάγο της Αμερικής και μεγάλωσε στην Ελλάδα, είναι ο ενεργός ακτιβιστής και ιδρυτής του «Be You» κινήματος κατά του σχολικού εκφοβισμού. Αγαπά πολύ την τεχνολογία και την πληροφορική αφού σε ηλικία μόνο 14 ετών έγινε (και είναι έως και σήμερα), ο νεότερος κάτοχος του Master πτυχίου της Microsoft, στην Ελλάδα!

Ο Jim Varounis είναι ο δημιουργός του δημοφιλέστατου παγκοσμίως site για την Lady Gaga
http://dreamofgaga.com και είναι στέλεχος σε διεθνώς καταξιωμένη δισκογραφική εταιρεία. To χιούμορ του, η ετυμολογία του και ο αυθορμητισμός του είναι αναμφίβολα τα χαρακτηριστικά όπλα του Τζίμη. Είναι λάτρης της pop μουσικής και κουλτούρας και οι φίλοι του τον αποκαλούν «Mr. Τσαρτάκια» λόγω της ατελείωτης γνώσης του πάνω στη μουσική! Και ο Jim Varounis λοιπόν είναι εδώ και είναι HAPPY!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts