Το αύριο μας ανήκει: Θρήνος για τον Ορέστη

Το αύριο μας ανήκει: Τα ίχνη του Ορέστη έχουν χαθεί και η αστυνομία τον αναζητά.

Ο Ορέστης παραμένει άφαντος και η Σοφία ανησυχεί πολύ για εκείνον. Η Ελλη προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Νικηφόρος, από την άλλη, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και, παρά τις αντιρρήσεις της Φάνης, καταθέτει πως ήταν μαζί της τη βραδιά της έκρηξης.
Και ενώ το άλλοθι της Φάνης αρχίζει να δημοσιοποιείται και να παίρνει διαστάσεις, οι ζωές όλων θα αναστατωθούν με το μυστικό που θα έρθει στο φως. Ο Λευτέρης και η Στελλα αναζητούν, τον Ορέστη και φτάνουν στο οινοποιείο του Ντάλα, όπου τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Μάνος, συλλαμβάνεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση του Ορέστη. Ο Λευτέρης και η Στέλλα τον ανακρίνουν, προσπαθώντας να μάθουν γιατί βρέθηκαν στα χέρια του τα ματωμένα ρούχα και η ταυτότητα του Ορέστη.

Η Λιάνα μαθαίνει για τη σύλληψη του Μάνου και τρέχει κοντά του για να του συμπαρασταθεί. Ο Κωστής αποφεύγει την Κορίνα, για τις ψευδείς κατηγορίες της εναντίον της Φάνης. Ο Πασχάλης καλείται να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση του Ορέστη. Η Σοφία προσπαθεί να εξηγήσει στα παιδιά της πόσο θλιμμένη είναχμετά την εξαφάνιση του.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές…. Η Σοφία νιώθει καταρρακωμένη από τον χαμό του Ορέστη, όμως ο Νικηφόρος είναι δίπλα της και προσπαθεί να τη στηρίξει. Ο Πασχάλης έχει να μοιραστεί με τη Φάνη ένα σοκαριστικό μυστικό σχετικά με την πατρότητα του Κωστή. Η Κορίνα παρακαλεί τον Πασχάλη να φύγουν μαζί πριν ανακαλύψει η αστυνομία τι έχει κάνει. Ο Λεωνίδας ανησυχεί για τη Σοφία και απευθύνεται στην Αλεξάνδρα για να τους βοηθήσει, ενώ η Φάνη επισκέπτεται τον Νικηφόρο και του εξομολογείται πως της έλειψε η συντροφιά του.

Πάνω στην απελπισία της, η Κορίνα θα προβεί σε μια απερίσκεπτη πράξη, την οποία θα αποτρέψει τελευταία στιγμή ο Μένιος. Ο Πασχάλης παίρνει τον Κωστή και φεύγουν εκτός πόλης, χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν. Η είδηση της εξαφάνισης τους θα αναστατώσει όλη την κοινότητα και ο Μένιος θα αναγκαστεί να καταθέσει εναντίον του γιου του. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να εξηγήσει στη Σοφία πώς προέκυψε η σχέση του με τη Φάνη και της ζητά να τον καταλάβει…

Πηγή: Τηλέραμα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts