Το βαρετό #mystylerocks και το κακοστημένο φινάλε

Τα είδαμε όλα στο My style rocks Galla. Κόντρες, κλάματα, κατινιές, σεμνότητα, τα πάντα όλα. Το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες σαφώς δεν σταμάτησε αφού όλες θεωρούν τους εαυτούς τους καλύτερες από τις υπόλοιπες παίκτριες του ριάλιτι και πιστεύουν πως πρέπει να κερδίσουν… Οι κριτές όμως μάλλον έχουν μπερδευτεί και δεν ξέρουν ποια πρέπει να φύγει και ποια πρέπει να μείνει… Τελικά από εκεί που δεν το περιμέναμε αποφάσισαν να μην διώξουν καμιά από τις κοπέλες… (Συνεχίστε παρακάτω…)

Το τέλος ήταν τόσο μα τόσο αναμενόμενο. Αφού οι 3 παίκτριες προς αποχώρηση πέρασαν όλο το ψυχολογικό σοκ τελικά δεν αποχώρησε καμία. Και θέλετε να μου πείτε τώρα ότι δεν ήταν στημένο και δεν το περιμένατε; Πιστεύετε ότι τις λυπήθηκαν και είπανε να τις κρατήσουν και τις δύο…. Αφού σε όλα τα σόου τέτοιου είδους πάντα αυτό γίνεται. Την πρώτη εβδομάδα δεν φεύγει κανείς, γιατί να φύγει από αυτό; Τι να πω…. Το βραδινό my style rocks είναι το ίδιο βαρετό με το μεσημεριανό. Τα νούμερα θα δείξουν βέβαια ωστόσο αν ακολουθήσει το 6% θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts