Το είπε και το έκανε! Ο Παύλος Χαϊκάλης πλέον ασχολείται με την αστρολογία!

Παύλος Χαϊκάλης: Ο γνωστός ηθοποιός, μετά τα όσα εις βάρος του έγιναν γνωστά μετά από καταγγελίες και ψίθυρους στον χώρο της υποκριτικής, αποφάσισε να εγκαταλείψει το επάγγελμά του και να ασχοληθεί με την αστρολογία.

Μάλιστα, με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο Παύλος Χαϊκάλης προσκαλεί όλους τους διαδικτυακούς του φίλους να μπουν σε συγκεκριμένη σελίδα στο διαδίκτυο για να διαβάσουν το νέο του άρθρο.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος:

https://www.instagram.com/tv/Ck5RYx2NhIK/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο ηθοποιός στις αρχές του χρόνου είχε αποκαλύψει ότι σκεφτόταν σοβαρά να ασχοληθεί με την Αστρολογία.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…» είχε πει ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος επιστρέφει πλέον αλλά με τελείως διαφορετική ιδιότητα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts