Το ιστορικό κοσμηματοπωλείο της Κηφισιάς του Δημήτρη Ιορδάνη

Το ιστορικό κοσμηματοπωλείο της Κηφισιάς “IORDANIS” στην οδό Κολοκοτρώνη 11 είναι ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο που ειδικεύεται στην εξ΄ αρχής σχεδίαση και κατασκευή κοσμημάτων.

Ο Ιορδάνης έχει δημιουργήσει σειρές κοσμημάτων με επιρροές από τον χώρο της μόδας αλλά κυρίως σχέδια που μπορούν να σηματοδοτούν προσωπικές στιγμές των ανθρώπων σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο ή άλλες περιστάσεις που απαιτούν ένα μοναδικό δώρο.

Η πρώτη επιλογή σταθερά εδώ και πολλά χρόνια για αυτούς που ψάχνουν το μονόπετρο δαχτυλίδι την στιγμή της πρότασης γάμου είναι το κοσμηματοπωλείο “Iordanis”. Αυτό δεν είναι τυχαίο αφού ο Δημήτρης Ιορδάνης με έναν μοναδικό τρόπο εντάσσει τους πελάτες του στην διαδικασία της δημιουργίας και όχι απλά του σχεδιασμού σε μοναδικές τεχνικές και επιλογές υλικών. Η λατρεία του με τα διαμάντια είναι γνωστή και τον έχει κάνει ιδιαίτερα γνωστό στα μελλόνυμφα ζευγάρια.

Όπως λέει και ο ίδιος «Κάθε πρόταση γάμου για εμένα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μου δίνει χαρά να ασχολούμαι με το διαμάντι που έχω λατρεία αλλά κυρίως με τιμά όταν με επιλέγουν σε μία τόσο σημαντική στιγμή. Έτσι γνωρίζω ανθρώπους που στη συνέχεια χτίζω μαζί τους μια σχέση αρκετά δεμένη αφού με κάθε τους σημαντικό βήμα ακολουθείτε η επίσκεψη τους»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts