Το καλοκαιρινό pop up store του brand SANGUEL στο attica City Link

Η Summer 2021 Knitwear συλλογή και οι τολμηρές συνθέσεις του brand SANGUEL φιλοξενούνται από την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 και μέχρι τις 31 Ιουλίου 2021 σε ένα άκρως καλοκαιρινό pop up store στον 5ο όροφο του attica City Link. 

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την knitwear συλλογή του brand SANGUEL που έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα πριν λίγους μήνες και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των fashion enthusiasts, και να αποκτήσει μοναδικά κομμάτια που θα αναβαθμίσουν κάθε καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. 

Ένας χώρος που θυμίζει θερινή όαση με εξωτικά φυτά και γήινες αποχρώσεις εμπνευσμένες από την knitwear συλλογή του brand SANGUEL, σας περιμένει να ανακαλύψετε τον κόσμο της SANGUEL που αποτίει φόρο τιμής στην αέναη αναζήτηση ηλιόλουστων ταξιδιών. 

Η σχεδιάστρια του brand Sanguel Katak παρουσιάζει παραλλαγές της knitwear συλλογής για το καλοκαίρι του 2021 με κομμάτια αποκλειστικά και ειδικά σχεδιασμένα για το pop up store στο attica City Link, με ξεχωριστά χρώματα, ιδιαίτερες υφές και μοντέρνες γραμμές. 

Θηλυκά φορέματα που αγκαλιάζουν κάθε σιλουέτα, ολόσωμες φόρμες και κορμάκια, αέρινα cover ups και καφτάνια με κοινό χαρακτηριστικό την άψογη τεχνογνωσία και τη λεπτομερή εστίαση στο ίδιο το νήμα, πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή knitwear συλλογή της SANGUEL.

Η συλλογή, που είναι διαθέσιμη στο SANGUEL pop up store στο attica City Link, αποτελεί μια ωδή στα ατελείωτα καλοκαίρια, με διαφάνειες, λάμψεις και μελετημένα patterns που επαναπροσδιορίζουν την έννοια των luxury summer και beachwear outfits. 

Η Summer 2021 Knitwear Collection του brand SANGUEL είναι διαθέσιμη
στο SANGUEL pop up store στον 5ο όροφο του attica City Link,
από τις 20 Μαΐου 2021 ως και τις 31 Ιουλίου 2021. 

Website: sanguel.com

SANGUEL pop up store: 5ος όροφος, attica City Link: Πανεπιστημίου 9, Αθήνα, 10564

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts