Το μούλτι της ημέρας: Το σύμφωνο συμβίωσης Τούνη-Αλεξάνδρου, η κοιλίτσα της Φουρέιρα και τα νεύρα του Τριαντάφυλλου

Όλα τα έχει και σήμερα το μούλτι της ημέρας για όσα συμβαίνουν στην ελληνική σόουμπιζ.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, μετά από ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, για το παιδί που περιμένουν, για την πρόταση γάμου αλλά και για το μονόπετρο του παρουσιαστή στην αγαπημένη του, έκανε και το μεγάλο βήμα να κάνει σύμφωνο συμβίωσης πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του.

Τα παιδιά… τακτοποιήθηκαν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε σήμερα (10/12) μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου όπου εργάζεται τις πρώτες δηλώσεις τονίζοντας πως πήγε να υπογράψει φορώντας… φόρμα. Εκεί που μάλλον ένιωσε κάπως περίεργα ήταν όταν μετά από τις υπογραφές άκουσε την ατάκα «να ζήσετε» που συνήθως παραπέμπει σε γάμο.

Η Ελένη Φουρέιρα τώρα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της μιας και είναι ήδη σχεδόν έξι μηνών έγκυος. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία είχαν κρατήσει την όμορφη εξέλιξη στη ζωή τους κρυφή όμως πλέον εκείνη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες της με την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Έτσι έκανε και με την τελευταία ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην οποία πόζαρε με ένα μίνι που κόβει την ανάσα και τονίζει την κοιλίτσα της.

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος δείχνει να έχει πολλά νεύρα, αυτή τη φορά με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή στάθηκε ο τίτλος που είχαν στην εκπομπή, Super Κατερίνα, «Ερμήνευσαν Τριαντάφυλλο και αποχώρησαν από το J2US», αναφερόμενος στην αποχώρηση της Νάταλι Κάκκαβα και του Κώστα Αγέρη.

Ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε μέσα από τα social media και μερικές μέρες μετά ο τραγουδιστής σχολίασε μέσα από την εκπομπή, Open Weekend την ενόχληση που ένιωσε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα είπε ο Τριαντάφυλλος:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts