Η Μίνα Αρναούτη σε αντίθεση με τη Φρόσω Κυριάκου δεν μπορεί να κρατηθεί και ξεσπά συνεχώς μέσω των social media. Το κορίτσι μάλλον νομίζει ότι γράφει ημερολόγιο, γράφουν κάποιοι. Χθες λοιπόν μας έγραψε: « Σχετικα με την αναρτηση μου και την λεξη “ζωα” αναφερθηκα σε ολους τους ανεγκεφαλους που με καθε τροπο προσπαθουν να πληξουν την προσωπικοτητα μου με απειλες,υβριστικα σχολια και μηνυματα! Οχι στην οικογενεια του Παντελη! Απλα εγω οτι λεω συμφερει καλυτερα να του αποδιδουν την χειροτερη εκδοχη!
Αυτο το πλαστο σχολιο περι στροφης κτλ εδωσε την αφορμη σε καποιον απο τους νεους συνεργατες του μετα θανατον.. που εκεινος δεν θα επελεγε ποτε οσο ζουσε, να βγει να μιλησει με χυδαιο τροπο για το προσωπο μου!
Κυριε μου δεν θελω τα χρηματα σας και δεν με νοιαζουν τα χρηματα και ειδικα τα χρηματα που δεν μου αναλογουν! Αν με ενδιεφεραν τα χρηματα δεν θα μιλαγα καθολου γιατι καθομουν στο πισω καθισμα! Με ενδιαφερει η εικονα που θελετε να περασετε στο κοσμο για εμενα! Ντροπη σας γιατι κανετε σαν να ξερετε χωρις να ξερετε τιποτα! Δεν εισασταν εκει! Ελπιζω μια μερα να μου ζητησετε συγνωμη!
Αυτους τους φιλους μετα θανατον … δεν μπορω να τους καταλαβω.. τον επιλεξατε χωρις να εχει καν την επιλογη να σας αρνηθει! Δεν σας επελεξε ποτε….
Ουτε μια ιστορια δεν εχετε να διηγηθειτε μαζι του… μονο οτι σουλατσαρατε στα καμαρινια για να πειτε οτι τον ξερατε!
Παντελη αν βλεπεις ειμαι σιγουρη οτι για τους ανθρωπους που εσυ επελεξες εισαι περήφανος.. και πρεπει να εισαι! Μην σε νοιαζει αγορακι μου , καποιους δεν τους διαλεγουμε! Η ζωη… μας τους φερνει.. δεν φταις εσυ… εγω το ξερω!».

Διαβάστε επίσης:
Η Τάνια Κέλλη τρολάρει τη Μίνα Αρναούτη (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η απάντηση της Μίνας Αρναούτη σχετικά με την συνέντευξη της μητέρας της
- Οι πρώτες βόλτες της Μίνας Αρναούτη χωρίς αναπηρικό καροτσάκι
- Υπόθεση Παντελίδη: Ολοσέλιδο αφιέρωμα από γνωστό περιοδικό η έξοδος της Μίνας Αρναούτη
- Η βραδινή έξοδος Αρναούτη – Κυριάκου. Γιατί η μητέρα της Μίνας έλεγε πως δεν έχουν επαφές;
- Υπόθεση Παντελίδη: Η πρώτη ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη μετά την τελική απόφαση του εισαγγελέα!
- Η συγκλονιστική περιγραφή της Μίνας Αρναούτη - Τα τελευταία λεπτά πριν το τροχαίο







