Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο AMARA στη Κύπρο, ανοίγει την Άνοιξη του 2019!

Στη μαγευτική τοποθεσία της παραθαλάσσιας πόλης της Λεμεσού, το ξενοδοχείο AMARA απλώνεται πανοραμικά μπροστά στη  αμμουδερή παραλία νοτιοανατολικά της πόλης. Με τα καταγάλανα νερά και τη μοναδική θέα της Μεσογείου, ανυπομονεί να φιλοξενήσει τους εκλεκτούς πελάτες του στα 207 ευρύχωρα  δωμάτια και σουίτες, όλα με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα.

Τρία από τα πέντε διεθνώς αναγνωρισμένα εστιατόρια που θα βρείτε στο AMARA, με εκλεκτικά μενού από διάσημους chef, θα το καθιερώσουν ως ένα top σημείο αναφοράς για γαστρονομικές συναντήσεις και γευστικές αναζητήσεις.

Στο AMARA, το νεοφερμένο Matsuhisa Limassol συναντάει το Ristorante Locatelli των βραβευμένων με αστέρια Michelin εστιατορίων.   Η μοναδική κουζίνα του Armyra by Papaioannou, με έμφαση στη θαλασσινή μεσογειακή κουζίνα, συνδυάζει αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές του νησιού.

Το μοναδικό AMARA διαθέτει παγκόσμιας κλάσης Spa με θεραπείες Carita, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό που θα σας ταξιδέψει στο άπειρο του ορίζοντα, δίνοντας την αίσθηση ότι δεν υπάρχει τέλος και αρχή από την πισίνα μέχρι την θάλασσα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Λεμεσού και του αρχαίου Βασίλειου της Αμαθούντας και διαθέτει ότι τελευταίο υπάρχει στην εξέλιξη της πολυτελούς φιλοξενίας που μόνο η Stademos Hotels ξέρει να προσφέρει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Δήμος Δημοσθένους, μιλά για το νέο στολίδι της εταιρείας Stademos και αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο μας δημιούργημα, το εντυπωσιακό 5-άστερο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό, που θα λειτουργήσει αρχές του 2019».

Τον σχεδιασμό του AMARA ανέλαβαν ο Aρχιτεκτονικός οίκος SB Architects, ενώ την εσωτερική διακόσμηση έχουν αναλάβει το Rockwell Studio του David Rockwell στην Νέα Υόρκη και η WA Interiors.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts